TJÄNSTER

Provkörning

Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp! Du är varmt välkommen att provköra våra fordon. Vi finns här med stor kunskap och hjälper dig gärna när du provkör hos oss. Ring gärna innan ditt besök så att vi säkert finns på plats. Välkommen!

Fritt val

Vi är godkänd leverantör av Region Stockholm Fritt Val. Vi kan erbjuda köp via Fritt Val för dig som har en godkänd rekvisition. 

Finansiering

Fråga oss gärna om finansiering av ditt köp! Vi samarbetar med MyMoney. Vi kan erbjuda ner till 0 kr i kontantinsats samt upp till 12 års löptid vilket ger en mycket låg månadskostnad. Oftast kan vi ge dig ett besked på din låneansökan inom ett par minuter!

Betalning sker enklast med Bankgiro, överföring till bankkonto, Swish, eller avbetalning via vår samarbetspartner Mymoney. Kort samt kontanter mottages tyvärr inte.

Leverans

Vi kan erbjuda mycket snabb hemleverans av de varor vi har på lager med antingen DHL eller vår egen personal. Alla fordon vi säljer har de certifieringar som krävs för att få framföras på allmän väg i Sverige. 

 

Verkstad

I vår verkstad i Taberg erbjuder vi service och reparationer av våra elfordon. Om du har långt till oss kan vi utföra service på din hemadress med vår egen servicebuss. Du kan även använda en moped- eller mcverkstad. Om du har grundläggande fordonskunskaper kan du utföra viss service själv.

Vill du ha service utförd av oss  på din hemadress ? Kontakta oss för offert!

 

Reservdelar

För att kunna erbjuda en mycket hög servicenivå finns normalt i alla delar tillgängliga på vårt lager i Taberg, för omgående leverans. 

 

 

Totalsumma:
    Till kassan